L’equip

  Xavier Pagès

  Música, veu i direcció coral

  Músic i escriptor. Als deu anys ingressa a l’escolania de Montserrat d’on n’és destacat solista de la mà del P. Ireneu Segarra. Ha estudiat cant amb el mestre Xavier Torra i Laura Sarti. Col·labora amb La Capella Reial de Catalunya, dirigitper Jordi Savall Al Ayre español i La trulla de Bozes, en més d’un centenar de concerts arreu d’Europa. Amb aquest darrer grup guanya el Primer Premi de Música Antiga de Brussel·les i el Primer Premi del concurs de música antiga Van Vlandereen a Anvers. La seva discografia comprèn  una dotzena de títols. ës membre fundador del grup Cum Cantico dedicat a la recuperació del repertori barroc català

  Dedica també part del seu temps a la direcció coral, amb més de vint anys d’experiència,  i a la composició. Actualment direigeix el Cor Ars Nova de Martorell, del Cor A Tempo de Barcelona i L’Orfeó Manresà.

  Elisabet Vallès

  Escena, coreografia i cos

  Llicenciada en Art Dramatic a l’Institut del Teatre i becada a San Miniatto (Itàlia). Com a tesina de final de carrera surt l’espectacle “Elles mateixes” (2005) formant la companyia Les Mateixes que compta amb muntatges com “Nines” (2008) de José L. Prieto a Galícia i fent temporada al Versus Teatre i Regla de tres” (2009) de Joan Casas i havent rebut el Premi Quim Maso, estrenant a Temporada Alta i fent temporada a la Nau Ivanow (2010). També ha treballat al Teatre Nacional de Catalunya amb “El Casament d’en Terregada” (2009) de Juli Vallmitjana. Essent membre de la companyia La Soga amb Carles Mallol ha estrenat “Tornem després de la publicitat” (2012) a la Sala Beckett, “Primaris” (2010) i “Stereo” al Teatre Tantarantana (2009),”Seguretat” (2008) i”3.27” (2007) al Versus Teatre.

  Ha fet gira per Catalunya amb l’espectacle”Radio patera o la síndrome de Ulisses” de Ginnette Muñoz Rocha. Essentmembre de la companyia Pànnik ha estrenat “Push up13″de R. Schimmelpfenning (2006) i “Atemptats contra la seva vida(2005) de M.Crimp a la sala Beckett. Ha estrenat al Teatre Regina
  Creeps” (2004) de L. Hübner i “El conte de Nadal”de Charles Dickens (2009-2010). Ha estrenat “La festa, el foc i la ciutat” d’Anja Hilling fent temporada a Barcelona i a Berlín (2010-2011). Té diversos espectacles per infants a càrrec de la companyia “La mama i la Padrina”.
  Ha treballat en diversos centres de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Piera com a pedagoga teatral amb totes les edats,iniciant-se el 2006 i fins a l’actualitat.